22 июня, 2024 0:32
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Колишній найближчий друг Путіна, мільярдер Пугачов: Я говорю Путіну: "Усе оточення вважає, що Сєчин – твій найближчий олов’яний солдатик. І раптом за те, що він узяв $100 тис. і посадив до тебе в літак, ти викинув його на вулицю"

«Ігоря я знаю добре, тому що в його долі сильно брав участь. Якщо відкинути дрібниці, то свого часу був дуже серйозний конфлікт у Путіна із Сєчиним. Конфлікт полягав у тому, що Путін його звільнив (він був заступником керівника адміністрації)», – сказав він.

Колишній друг Путіна розповів історію конфлікту.

«Кажуть, що Сєчин взяв із бізнесменів по $10 тис. і запхав у президентський літак. А оскільки він, по суті, керував графіком, вирішував питання, тобто був найближчою людиною попри те, що [Олександр] Волошин був керівником адміністрації. Раптом я приїжджаю у Кремль. Мені кажуть, що Сєчина звільнили», – зазначив Пугачов.

За його словами, він поцікавився у Путіна, де Сєчин.

«Я не хочу розмовляти. У відпустці». – «На скільки?» – «Назавжди». Розповідає мені про причини. «Просто не можна ж так». Я кажу: «Звісно, не можна. Питання в іншому: усе оточення вважає, що Сєчин – твій найближчий олов’яний солдатик. І раптом за те, що він узяв 100 тис. – з 10 осіб по десяточці – і посадив до тебе в літак, ти взяв і викинув його на вулицю. Як ти думаєш, чи підуть до тебе інші? До того ж не факт, що це правда. У тебе є конкретні докази? Вони прийшли, покаялися чи написали заяву в поліцію? Ні. Хто тобі сказав?»  – «Люди». – «Зрозуміло. Тобто тобі просто сказали. У мене виникає запитання: як ти збираєшся команду створювати, якщо ти свого найближчого [підлеглого] випулив за три секунди?» – розповів Пугачов.

Він стверджує, що назвав Путіну «це неправильним», а той відповів: «Гадаєш? Ну гаразд, подумаємо».

«Минає якийсь час, Сєчин канув. Ніхто не знає, де він. Потім минає тижні три – і [Путін] мені каже: «Ти можеш Ігореві зателефонувати і сказати, нехай виходить? Загалом, я подумав… Ти мав рацію». І він його повернув», – пояснив Пугачов.

Колишній найближчий друг Путіна, мільярдер Пугачов: Я сказав Путіну: «Обери місце, де тебе поховати». Він відповів: «Я жити тільки зібрався. Навіщо мені це? Відчепись». Читайте повну версію інтерв’ю

ВІДЕО Контекст:

Сєчин очолює «Роснефть» із 2012 року. Згідно з рішенням ради директорів компанії від 22 травня 2020 року, він буде гендиректором ще п’ять років.

Сєчина називають другом Путіна.

Проверьте

Общественная организация "Життя" заявила об угрозе возобновления в Украине рекламы сигарет

По информации членов организации, 9 ноября нардеп от «Слуги народа» Никита Потураев от имени комитета …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *