21 июня, 2024 19:35
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Львівська міськрада продає землю на електронному аукціоні

Зареєструватися на торги та купити землю можна за посиланнями: лот 1 (2,7 га), лот 2 (15,14 га).

У компанії уточнили, що цільове призначення обох ділянок – для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Індустріальний парк або промзона «Сигнівка» – це територія в районі вулиці Північної загальною площею понад 92 га. Логістичні переваги промзони полягають у її близькості до головних транспортних шляхів сполучення, які ведуть до кордону з Е, ідеться у супровідних документах до лотів. Інфраструктуру та комунікації у промзоні представлено трансформаторною підстанцією потужністю 4 МВт, водопроводом продуктивністю 11,6 тис. м³ на добу, каналізаційною мережею для дощових вод та побутових та технологічних стоків, газовою мережею потужністю 8,4 тис. м³ на годину, міським автобусним сполученням з іншими районами та центром міста Львів.

Коментуючи майбутній аукціон, заступник Львівського міського голови Любомир Зубач заявляв, що «електронні торги – не лише вимога закону, це ще й потреба часу», пише «Інтерфакс-Україна».

«Адже, власне, такий майданчик для продажу – не просто конкурентно й прозоро. Він дає змогу залучити покупців не лише зі Львова, а й з інших міст… Та й сам досвід земельних продажів у Prozorro стане успішним для департаменту містобудування», – зазначив Зубач.

У міськраді нагадали, що у Львові з 2018 року діє «Програма перспективного розвитку промислових зон Львова», яка охоплює території «Сигнівка» та «Рясне-2». Площа промзони становить 12 промислових земельних ділянок. 2019 року одну з ділянок було продано на аукціоні за 85,5 млн грн. На ній будуватиме завод компанія «Дунапак», яка виробляє гофрокартонне пакування.

Проверьте

Медустанови України за вакцинацію проти COVID-19 отримали майже 397 млн грн

Про це 10 листопада під час брифінгу, який транслювали у Facebook на сторінці МОЗ, повідомив …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *