20 сентября, 2024 1:43
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

"Укрзалізниця" запустила "Буковельський експрес" зі Львова до туристичних місць у Карпатах

«Буковельський експрес» курсуватиме за маршрутом Львів – Ясіня (Закарпатська область) – Львів.

«Сьогоднішній експрес стане зручним для тих, хто подорожує зі Львова та Івано-Франківська до курортів Українських Карпат», – сказав голова правління компанії Олександр Камишин.

https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/videos/1085217492297325/

Як повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці», поїзд буде зручним для подорожей до найвідомішого водоспаду Пробій та скель Довбуша, які знаходяться в Яремче, до найдовшого села в Україні — Микуличин, до віадука у Ворохті, який збудовано у 1895 році, і до селища Ясіня Закарпатської області, звідки можна дістатися до мальовничої вершини гори Драгобрат — найвищого гірськолижного курорту Українських Карпат.

«Буковельський експрес» вирушатиме зі Львова о 6.40 та прибуватиме на кінцеву станцію Ясіня о 12.25. Поїзд робитиме зупинки на станціях Івано-Франківськ, Яремче, Микуличин, Татарів, Ворохта. Експрес курсуватиме щодня з 25 грудня 2021 року до 16 січня 2022 року, крім 1-го та 4 січня. Після 16 січня поїзд курсуватиме по п’ятницях, суботах та неділях.

У складі поїзда – три вагони (170 місць).

Проверьте

Украинский кешбэк: оправдает ли инициатива ожидания правительства? — Дмитрий Алексеенко

Вице-президент ICC Ukraine специально для «Телеграфа» объяснил риски манипуляций с маркировкой иностранных товаров как украинских …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *