23 июля, 2024 11:17
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Кубраков про нову наглядову раду "Укрзалізниці": У пріоритеті – трансформація пасажирських перевезень, масштабне оновлення інфраструктури в межах "Великого будівництва"

«Початок роботи нової наглядової ради «Укрзалізниці» – важливий етап реформи корпоративного управління. З самого початку наша команда заявляла про необхідність дотримання принципів OECD, налагодження ефективної роботи правління та наглядової ради. За останні пів року міністерство та уряд заклали гарну основу для розвитку УЗ – були підвищені вантажні тарифи, налагоджені прямі закупівлі електроенергії у виробника, вирішена багаторічна проблема оподаткування земель, якими користується УЗ, стартувала десятирічна програма оновлення українського парку вантажних вагонів», – перерахував Кубраков.

Він додав, що пріоритет президента, уряду та міністерства – трансформація пасажирських перевезень, масштабне оновлення інфраструктури в рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» та ефективні вантажні перевезення.

«Упевнений, що експертиза кожного із членів наглядової ради – у залізничній галузі, сфері перевезень, фінансах, реформах допоможе нам налагодити конструктивну роботу та швидше досягнути поставленої цілі», – підсумував міністр.

https://www.facebook.com/oleksandr.kubrakov/posts/2049069308597987

Контекст:

У пресслужбі міністерства повідомили про оновлений склад наглядової ради. Незалежними членами стали: Анатолій Амелін, Александер Долл, Якуб Карновскі та Гепард Хафер. Україну у складі ради представлятимуть Сергій Лещенко, Давід Ломджарія та Сергій Москаленко. Головою наглядової ради обрано Гепарда Хафера, а його заступником – Сергія Лещенка.

Проверьте

Інфляція в Україні в січні зросла до 1,3%, у річному вимірі залишилася на рівні 10% – Держстат

У річному вимірі (порівняно із січнем 2021 року) споживча інфляція становила 10%. Базова інфляція в …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *