27 июля, 2024 11:46
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

У Києві та області за програмою Зеленського побудують 60 нових платформ для Kyiv City Express

«Усі платформи мають бути обладнані навісами, альтернативними джерелами енергопостачання та підігрівом частини платформ – завширшки 1 метр від краю. Крім того, на всіх платформах мають бути урни для роздільного сміття та велопарковки. Перевага має надаватися матеріалам та конструкціям вітчизняного виробництва», – ідеться в повідомленні.

Потрібно врахувати також потреби маломобільного населення – установити, зокрема, пандуси, пішохідні переходи через колії та тактильну навігацію.

Серед інших вимог – турнікетні системи, інформаційні табло, камери відеоспостереження, засоби екстреного виклику допомоги та енергоефективне освітлення.

Пропозиції від архітекторів та архітектурних бюро прийматимуть до 17 лютого. Аукціон має відбутися 18 лютого.

Контекст:

Kyiv City Express буде зручною транспортною залізничною системою, яка з’єднає зі столицею міста-супутники: Бровари, Бориспіль, Боярку, Білу Церкву, Бучу, Вишневе, Вишгород, Васильків, Ірпінь, Миронівку, Фастів – і мотивуватиме їхніх мешканців, які працюють переважно в Києві, користуватися залізницею, повідомляв портал Mintrans.

У межах проєкту «Укрзалізниця» вже електрифікувала ділянку між станціями «Васильків» I та «Васильків II», що дало змогу запустити прямі електрички зі столиці у Васильків, зазначали в «Укрзалізниці».

Заступник керівника Офісу президента, координатор програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко назвав розвиток проєкту City Express серед основних напрямів реалізації цієї програми на залізниці.

Проверьте

В Україні за програмою "5–7–9%" видали кредитів на 88 млрд грн – Шмигаль

“Триває розвиток програми кредитування МСБ (малого та середнього бізнесу. – «ГОРДОН»). Тільки за програмою «5–7–9%» уже …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *