20 сентября, 2024 1:45
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Протягом двох тижнів митниця передала Збройним силам України 650 автомобілів

«За 14 днів митниці Держмитслужби передали на потреби ЗСУ конфіскованих товарів і транспортних засобів на 115 млн грн. Зокрема, оборонцям України вже передали 650 автомобілів вартістю 105 млн грн», – ідеться в повідомленні.

Також Збройні сили України отримали:

майже 1 млн пачок цигарок на 5 млн грн; 5,5 тис. одиниць медичних препаратів на 2 млн грн; харчових продуктів різних найменувань на 1,2 млн грн; 71 одиницю комп’ютерної техніки і телефонів на 0,6 млн грн; 1,5 тис. одиниць майна військового призначення (бронежилети, захисні шоломи, набої) на 0,5 млн грн.

У відомстві зазначили, що вилучення майна та передання його ЗСУ відбувається згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів від 26 лютого.

https://www.facebook.com/UkraineCustoms/posts/517349003333529

Війна Росії проти України. Головне (оновлюють)

Контекст:

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про вторгнення російських військ в Україну. Він заявив, що мета РФ «демілітаризація і денацифікація України».

Станом на 12 березня російські окупанти захопили частину української території на північному сході, півдні та у східній частині України. Бої тривають.

Проверьте

Украинский кешбэк: оправдает ли инициатива ожидания правительства? — Дмитрий Алексеенко

Вице-президент ICC Ukraine специально для «Телеграфа» объяснил риски манипуляций с маркировкой иностранных товаров как украинских …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *