6 октября, 2024 14:27
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

В АПВУ запрацював Центр підготовки та підвищення кваліфікації приватних виконавців

В Асоціації приватних виконавців України запрацював Центр підготовки та підвищення кваліфікації приватних виконавців.

Рішенням РПВУ № 74 від 27 вересня 2024 року затверджено перший склад Центру. Його очолив приватний виконавець Валерій Притуляк, членами стали Ольга Верба, Любов Ільчишин, Дмитро Кудряшов, Сергій Сідоренко і Любомир Ткачук.

Основними завданнями Центру стануть:

адміністрування процесу підвищення кваліфікації; організація заходів з підвищення кваліфікації; акредитація сторонніх операторів підвищення кваліфікації; адміністрування інформаційного модуля «Підвищення кваліфікації»; ведення обліку та звітності щодо підвищення кваліфікації.

«Я дуже рада, що нарешті в нашій спільноті запрацює важливий для її подальшого розвитку орган — Центр підготовки та підвищення кваліфікації приватних виконавців. Я впевнена, що обрані до нього фахівці є професіоналами найвищого рівня, а їхня діяльність позитивно сприятиме підвищенню кваліфікації приватних виконавців, що зрештою позитивно вплине на загальний імідж всієї професії в Україні», — прокоментувала створення нового органу голова АПВУ Оксана Русецька.

Раніше АПВУ ухвалила Положення про Центр підготовки та підвищення кваліфікації приватних виконавців. Документ з останніми змінами можна знайти на офіційному вебсайті Асоціації: https://apvu.com.ua/#Regulatoryframework

Проверьте

Демобілізації не буде. Натомість депутати говорять про гарантовані відпустки й ротації

Головна — Політика — 4 жовтня 2024, 11:55 Демобілізації не буде. Натомість депутати говорять про …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *