16 марта, 2022 1:25

На Закарпатті жінка вбила знайому через ревнощі

Вбивство через ревнощі сталося в Тячеві у ніч з 20 на 21 березня. Вже о шостій годині ранку 21 березня до поліції зателефонувала 41-річна тячівка, яка розповіла, що виявила мертвою свою 52-річну знайому.

Слідчі відразу ж прибули за вказаною адресою і почали встановлювати деталі. Жінка розповіла, що вони зі знайомою та ще одним чоловіком разом вечеряли, вживаючи алкогольні напої, а потім пішли спати в різні кімнати. На ранок вона виявила знайому мертвою.

Тим не менше, слідчі таки встановили, що між жінками стався конфлікт через присутнього там чоловіка. Вночі 41-річна тячівка зайшла до кімнати, де спала її 52-річна знайома і, за повідомленням поліції, «ввела в тіло сплячої невстановлений предмет». Саме від цього жінка і померла.

Наразі поліція не розшифровує, що означає «ввела в тіло предмет». Куди ввела і який предмет — незрозуміло.

У поліції також повідомили, що вбивцю вже затримали і оголосили їй про підозру у вчиненні злочину, а найближчим часом їй буде обрано запобіжний захід.

 

Проверьте

Рекомендації Антимонопольного комітету дали змогу зберегти справедливі умови для вантажовідправників – металурги

Антимонопольний комітет України рекомендував «Укрзалізниці» відмовитися від ниток графіка руху поїздів, і в такий спосіб …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *