30 марта, 2022 13:20

Стефанчук запропонував проводити засідання Ради в режимі відеоконференції

Перший віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук пропонує на час спалаху коронавірусної інфекції проводити засідання парламенту в пленарному режимі і засідання комітетів у режимі відеоконференції. Про це йдеться в законопроєкті №3250, який Стефанчук подав 20 березня.

Документ передано на розгляд керівництва Ради.

Проєкт закону називається «Про підстави і порядок проведення пленарних засідань Верховної Ради України та засідань комітетів ВРУ у режимі відеоконференції на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». Тексту законопроєкту не опубліковано.

В Україні підтверджено 47 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Померло три людини, одна вилікувалася.

Серед тих, хто заразився, – нардеп від групи «Довіра» Сергій Шахов. Він захворів після повернення із закордонної поїздки. Шахов не відвідував сесії парламенту, але був присутній на засіданні комітету з питань екологічної політики 12 березня, а також брав участь у кількох телевізійних програмах 12–13 березня.

19 березня нардеп повідомив, що COVID-19 підтвердили також у його дружини.

Шахов спілкувався приблизно із 80 людьми, всі вони пройшли тести на COVID-19. Про це 20 березня в інтерв’ю засновнику інтернет-видання «ГОРДОН» Дмитрові Гордону розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Проверьте

Красивые поздравления на 8 марта в стихах, открытках и прозе

Вот и наступил один из самых ожидаемых и прекрасных весенних праздников – Международный женский день …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *