29 марта, 2022 11:01

Інтерв’ю Гордона з Кохом. Де і коли дивитися

Сьогодні ввечері на YouTube-каналі засновника видання «ГОРДОН», журналіста Дмитра Гордона вийде інтерв’ю з колишнім віцепрем’єром РФ Альфредом Кохом. Про це журналіст повідомив «ГОРДОН».

Інтерв’ю записували ввечері 16 березня по Skype, розмова тривала майже дві години.

Під час інтерв’ю Кох пригадав свою останню зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним, говорив про сьогоднішню ситуацію в Росії, російських опозиціонерів, за яких міг би проголосувати на президентських виборах, замовників убивства російського політика Бориса Нємцова, про ситуацію в Україні та її президента Володимира Зеленського, падіння ціни на нафту і вплив коронавірусу на світову економіку.

На запитання, які почуття він сьогодні має до Путіна, Кох відповів «гидливість».

«Мені здається, він утратив людський вигляд», – сказав колишній російський віцепрем’єр.

Трансляція інтерв’ю розпочнеться о 19.00 (програма буде доступною за посиланням).

Кох народився у 1961 році в місті Зиряновське (зараз Алтай, Казахстан). Закінчив Ленінградський фінансово-економічний інститут (нині Санкт-Петербурзький державний економічний університет) за спеціальністю «економічна кібернетика». Захистив кандидатську дисертацію на тему «Методи комплексного оцінювання територіальних умов розміщення промислових об’єктів».

У 1993 році Коха призначили заступником голови Державного комітету РФ з управління державним майном, а з 1996-го до 1997 року він очолював його. Політик був прихильником масштабної приватизації держмайна.

З березня до серпня 1997 року обіймав посаду заступника голови російського уряду, з 2000-го до 2001 року був генеральним директором холдингу «Газпром-Медіа».

Випустив кілька книжок.

Із 2015 року живе в Німеччині. Одружений. Дочка Коха – Ольга Кох – комікиня, живе у Великобританії.

Проверьте

Красивые поздравления на 8 марта в стихах, открытках и прозе

Вот и наступил один из самых ожидаемых и прекрасных весенних праздников – Международный женский день …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *