29 марта, 2022 2:30

На Донбасі снайпер бойовиків убив українського військовослужбовця – штаб ООС

19 березня на Донбасі внаслідок снайперського вогню бойовиків загинув український військовослужбовець. Про це поінформував у Facebook пресцентр штабу операції Об’єднаних сил (ООС).

«Збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил. На жаль, сьогодні, 19 березня, Україна втратила ще одного мужнього захисника. На одній із позицій, що на Луганщині, від ворожого снайперського вогню загинув військовослужбовець Збройних сил України», – ідеться в повідомленні.

У штабі ООС підкреслили, що «такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними».

https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/815093118983306

Станом на 18.45 на Донбасі 19 березня було поранено одного українського військовослужбовця.

У 2014 році, відразу після анексії Криму, Росія розпочала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, – з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на факти й докази, які демонструє українська сторона.

9 грудня 2019 року в Парижі відбувся перший протягом трьох років саміт лідерів «Нормандської четвірки» – України, Франції, Німеччини та Росії – щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Серед іншого, сторони домовилися до кінця року погодити повне припинення вогню.

Тодішній глава МЗС України Вадим Пристайко повідомив, що учасникам тристоронньої контактної групи під час переговорів 18 грудня не вдалося погодити дату нового перемир’я, і вони домовилися продовжити режим припинення вогню, оголошений у липні.

Проверьте

Першу страту за 17 років у США відклали за кілька годин до виконання

У США 13 липня мала відбутися страта злочинця за вироком федерального рівня – вперше за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *