29 марта, 2022 2:41

Троє українських військових дістали поранення на Донбасі – штаб ООС

18 березня внаслідок обстрілу бойовиків троє українських військових дістали бойові травмування. Про це 19 березня у Facebook поінформував пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Протягом доби бойовики 15 разів порушували режим припинення вогню.

«Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – розповіли у пресцентрі.

У штабі додали, що від початку поточної доби бойовики двічі обстріляли позиції українських військових, ніхто не постраждав.

https://www.facebook.com/pressjfo.news/posts/814561275703157

У 2014 році, одразу після анексії Криму, Росія розпочала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією й підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей, з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на надані Україною факти й докази.

9 грудня 2019 року в Парижі відбувся перший за три роки саміт лідерів «Нормандської четвірки» – України, Франції, Німеччини та Росії – щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Серед іншого, сторони домовилися до кінця року погодити повне припинення вогню.

У МЗС України повідомляли, що учасники тристоронньої контактної групи під час переговорів 18 грудня не змогли узгодити дату нового перемир’я і домовилися продовжити режим припинення вогню, оголошений у липні.

Проверьте

Першу страту за 17 років у США відклали за кілька годин до виконання

У США 13 липня мала відбутися страта злочинця за вироком федерального рівня – вперше за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *