27 марта, 2022 18:10

Ніколи не мала прав: у Миколаєві чемпіонка України збила на смерть вагітну жінку – відео 18‎+

Автомобіль Mitsubishi Pajero збив на смерть на пішоходному переході жінку. Сталося це у Миколаєві ввечері 13 березня. Місцеві ЗМІ пишуть, що загибла була вагітною, а за кермом автомобіля сиділа відома спортсменка, чемпіонка України Ольга Ладига.

Про аварію на вулиці Озерній у Миколаєві 13 березня повідомили на сайті Національної поліції. З повідомлення відомо тільки те, що 25-річна водійка за кермом Mitsubishi Pajero збила на смерть 32-річну жінку на нерегульованому пішохідному переході. 

У виданні «Преступности.НЕТ», представники якого побували на місці ДТП, розповіли деталі. За словами свідків, Mitsubishi не лише збив жінку, а й протаранив автомобіль Geely, що їхав перед ним. 

Жінка, що переходила дорогу, загинула на місці. Водійка ж Mitsubishi перебувала у шоковому стані. Чи був у її крові алкоголь – наразі інформації немає. 

Перші секунди після аварії: відео «Преступности.НЕТ» (тільки 18+)

Аварія на Озерній у Миколаєві (18+) / Фото «Преступности.НЕТ» та НПУ

 

У іншому місцевому виданні, «Новости N», пишуть, що водійка Mitsubishi – це відома в Україні спортсменка Ольга Ладига. У 2013 році вона була чемпіонкою України зі стрибків у висоту серед юніорів. Зараз працює у фітнес-бізнесі.

Видання «Новости N» стверджує, що водійка Mitsubishi – спортсменка Ольга Ладига

У Ладиги, за даними видання, немає і ніколи не було водійського посвідчення. Автомобіль же начебто належить хлопцю спортсменки.

Ольга Ладига начебто була за кермом авто, яке збило жінку / Фото з інстаграму Ладиги

У «Преступности.НЕТ» переконують, що жінка, яка загинула на переході, була вагітною. 

Кримінальне провадження у справі в поліції розпочали про порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть. Покарання за такий злочин – позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *