30 марта, 2022 21:26

Поліція ліквідувала полтавського терориста: деталі спецоперації

Вночі 1 серпня поліція на околиці селища Опішня на Полтавщині знищила терориста Романа Скрипника, який більше тижня переховувався від правоохоронців, повідомляє «ВВС-Україна».

Під час затримання «полтавський Рембо», як його назвали у ЗМІ, він знову брав заручника, який ледь не загинув від вибуху гранати.

«Зловмисник не захотів здаватися і знову вдався до погроз поліцейським вибухом ручної гранати. Під час вжитих заходів за планом поліцейської операції «Грім» Романа Скрипника ліквідували», — написав речник МВС Шевченко.

Дії поліції він пояснив тим, що Скрипник був «особливо небезпечним, закорінілим кримінальним правопорушником, який постійно своїм збройним опором ставив під загрозу життя та здоров’я поліцейських».

Згодом заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко додав, що пан Скрипник знову намагався взяти поліцейського у заручники. За його словами, Скрипника виявив у одному із закинутих будинків на околиці Опішні капітан поліції.

«Злочинця ліквідували співробітники поліцейського спецпідрозділу КОРД через влучний постріл. Заручник мав три секунди для того, щоб відскочити від місця вибуху гранати. Він залишився живим та неушкодженим», — додав Геращенко.

Пан Скрипник, якому 32 роки, служив у АТО в 25-й окремій повітряно-десантній бригаді. Його раніше притягували до кримінальної відповідальності у 2007, 2008 та 2014 роках за крадіжки, зловживання наркотиками та їх продаж.

Як повідомляла група «ІС», терорист, який захопив заручників у Луцьку, виявився росіянином.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *