14 марта, 2024 21:56
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Amazon купить компанію, яку заснували українці – ЗМІ

Дочірня компанія американської корпорації Amazon, Amazon Web Services (AWS) близька до купівлі DB Best Technologies – компанії, заснованої у Кремнієвій долині українцями. Про це з посиланням на два джерела пише портал LIGA.net.

Угода наразі на завершальному етапі, але її ще не закрито, уточнили вони. Якщо її укладуть, частина українських інженерів DB Best Technologies і далі займатиметься розробленням технологій міграції у штаті Amazon.

Пресслужба AWS на запит LIGA.net підтвердила співробітництво компаній із 2015 року, зазначивши, що «разом із командою DB Best AWS зможе пришвидшити міграцію баз даних і забезпечити найкращий досвід для клієнтів у всьому світі».

DB Best заснували вихідці з України Дмитро та Ірена Баліни у Кремнієвій долині  2002 року. Компанія розробляє застосунки, рішення для управління даними та міграції баз даних між платформами – Oracle, SAP, Amazon, Microsoft.

У компанії є представництва у США, Британії, Ізраїлі та Польщі. Штат DB Best нараховує майже 500 осіб. Український офіс компанії з’явився 2004 року, більшість інженерів DB Best працює у Харкові та Києві.

Проверьте

Лабораторное происхождение коронавируса маловероятно – ВОЗ

Появление приведшего к пандемии коронавируса в лаборатории маловероятно, заявили 9 февраля на брифинге в китайском …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *