1 марта, 2024 2:23
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

МОЗ внесло суддів та працівників апаратів судів до пріоритетних груп вакцинації

Міністерство охорони здоров’я підтримало звернення Державної судової адміністрації України та доповнило цільові групи для вакцинації від коронавірусної хвороби на 3-му етапі судами.

Про це повідомляє пресслужба ДСА.

Відтак ДСА України розпочала підготовку списків працівників органів та установ системи правосуддя, які виявлять бажання вакцинуватися від COVID-19.

Згідно з офіційним сайтом МОЗ наразі в Україні вакцинують медиків, працівників закладів охорони здоров’я, учасників Операції об’єднаних сил на Сході України, соціальних працівників, а також людей віком понад 65 років. Крім того, триває імунізація маломобільних груп та освітян, які залучені до підготовки до ЗНО, розпочали щеплення в ДСНС та Державній прикордонній службі України.

Загалом передбачено 5 етапів вакцинації:

1-й етап – медики, які працюють із пацієнтами з COVID-19, персонал та мешканці закладів для літніх людей, військовослужбовці на фронті (≈ 367 тис. людей); 2-й етап – решта медичних працівників, люди віком 80+ та соціальні працівники (≈ 3 млн людей) – наразі розпочався в Україні; 3-й етап – люди віком 65–79 років, працівники критично важливих структур державної безпеки, працівники сфери освіти (≈ 7 млн людей); 4-й етап – люди віком 60–64 роки, люди з хронічними захворюваннями, люди, що працюють та відбувають покарання в місцях обмеження волі (≈ 11 млн людей); 5-й етап – решта дорослого населення України(≈ 13 млн людей).

Проверьте

Проєкт “Стіна”: хто гальмує притягнення до відповідальності обвинувачених у розкраданні грошей

Головна — Політика — 4 червня 2021, 14:20 Проєкт “Стіна”: хто гальмує притягнення до відповідальності …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *