16 мая, 2024 3:42
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

У Мінінфраструктури України сказали, якою буде максимальна вартість користування платними дорогами

Максимальна вартість використання доріг також буде залежати від транспортного засобу. Кабмін України опрацьовує питання про будівництво на умовах концесії шести доріг, а саме:

M-29 / M-04 / M-18 Харків – Дніпро – Запоріжжя; M-03 Бориспіль – Полтава; M-14 Херсон – Миколаїв; M-06 Київ – Житомир – Рівне; M-08 / M-19 Ягодин – Ковель – Луцьк; M-04 / H-11 Дніпро – Кривий Ріг – Миколаїв.

«Реалізація зазначених об’єктів відповідає переліку пріоритетних для держави інвестиційних проєктів до 2023 року, який затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року №1581-р», – пояснила Юрченко.

Український уряд затвердив максимальну вартість користування дорогами від €0,023 до 0,133 за кілометр, що станом на 26 липня відповідає сумі від 73 коп. до 4,14 грн.

Контекст:

Колишній міністр інфраструктури України Владислав Криклій торік писав у Telegram про реалізацію в Україні державно-приватного партнерства на вказаних ділянках доріг, які презентували потенційним інвесторам.

Ексчиновник зауважував, що ці автодороги з’єднують 10 областей України, і понад 12 млн жителів зможуть на собі відчути поліпшення дорожньої інфраструктури.

Проверьте

У Мінінфраструктури України назвали максимальну вартість користування платними дорогами

Максимальна вартість використання доріг також буде залежати від транспортного засобу. Кабмін України опрацьовує питання про …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *