24 мая, 2024 19:31
ОСТРАЯ НОВОСТЬ

Експертка про світові ціни на сировинні ресурси: Навіть малопомітна новина може призвести до різких змін

«Зараз ціни на сировинні товари відносно стабільні. На мій погляд, це, скоріше, хороша новина. Оскільки після дуже швидкого зростання навесні існували небезпідставні підозри, що мова йде про чергову бульбашку. Однак це не дає приводу прогнозувати подальше зростання або, навпаки, падіння світових цін на сировину. Навіть малопомітна новина може призвести до різких змін, оскільки психологічний фактор відіграє дуже істотну роль на біржових торгах», – сказала Волуйчак.

Контекст:

Ф’ючерси на залізну руду із 62-відсотковим вмістом заліза в Сінгапурі в середині серпня подешевшали до мінімального протягом восьми місяців значення – до $134 за тонну, на Далянській сировинній біржі ціна ф’ючерсів на торгах у четвер опустилася на 6,2%, повідомив Bloomberg.

Після періоду зростання цін на продукцію аграрного і металургійного секторів зниження котирувань є нормальним і до зменшення надходжень мають бути готові як компанії, так і уряд, заявила виконавча директорка Національної асоціації добувної промисловості України Ксенія Оринчак.

Проверьте

В Украине некоторых больных COVID-19 приходится госпитализировать в частные клиники – Голубовская

Она отметила, что некоторые штаммы коронавируса «вызывают заболевание с несколько разной клинической картиной, в том …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *