16 марта, 2022 1:24

До проведення обмежувальних карантинних заходів в Україні залучили військовослужбовців Нацгвардії (ВІДЕО)

У зв’язку із загрозою поширення епідемії коронавірусу режим надзвичайної ситуації введено в низці областей. Гвардійці почали нести службу спільно із працівниками поліції на пересувних мобільних та стаціонарних постах у населених пунктах на території України.

Зокрема превентивні заходи здійснюються на в’їздах до Києва, Вінниці, у Дніпрі, Черкасах, в населених пунктах Ямпільського району. Основна мета – підтримка громадської безпеки та забезпечення проведення обмежувально-карантинних заходів. Зокрема, правоохоронці контролюють пасажироперевізників щодо дотримання ними обмежень здійснення перевезень на час карантину.

Також з 16 березня військовослужбовці Дніпровського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України несуть службу з охорони і забезпечення безпеки на об’єкті обсервації у передмісті Дніпра. На території комунального закладу охорони здоров’я зараз перебувають громадяни України, які прибули з європейських країн де наразі спостерігається епідемія вірусу COVID-19.

Читайте також: ЗСУ разом із нацполіцією патрулюватимуть міста України 

Усі громадяни протягом двох тижнів будуть знаходитись під наглядом лікарів у суворій відповідності до всіх санітарно-епідеміологічних норм.

У межах превентивних заходів від коронавірусної інфекції COVID-19 військовослужбовці НГУ забезпечують правопорядок та здійснюють роз’яснення для громадян на прийомному пункті інфекційного відділення Олександрівської лікарні. Для однієї зміни залучається 10 гвардійців військової частини 3066.

Читайте також: Тернопільські поліціянти контролюють виконання карантинних заходів громадянами області

Залучений особовий склад забезпечений засобами індивідуального медичного захисту. Разом з тим, військовослужбовці, які залучаються до виконання завдань служби, перед початком та після завершення служби проходитимуть медичний огляд. Просимо громадян з розумінням поставитися до карантинних заходів. Це необхідно для того, щоб убезпечити себе та інших від зараження вірусом.

Проверьте

Рекомендації Антимонопольного комітету дали змогу зберегти справедливі умови для вантажовідправників – металурги

Антимонопольний комітет України рекомендував «Укрзалізниці» відмовитися від ниток графіка руху поїздів, і в такий спосіб …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *