30 марта, 2022 20:01

Кабмін України зняв заборону на експорт засобів індивідуального захисту

1 серпня сплив строк заборони на експорт засобів індивідуального захисту, який Кабінет Міністрів України ввів на початку епідемії коронавірусу. Уряд вирішив не продовжувати його дію. Про це повідомив у Facebook заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка.

«Заборону на експорт засобів індивідуального захисту знято. Це остання заборона на експорт, яка діяла у зв’язку з коронавірусом. Це тиха, але важлива новина. Мінекономіки і МОЗ дійшли згоди, що на сьогодні можна відійти від заборони до моніторингу експорту. Уряд підтримав це рішення. Відтак 1 серпня строк дії заборони сплив і не був продовжений», – зазначив він.

https://www.facebook.com/taras.kachka/posts/2727198604272862

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 3 серпня загальна кількість інфікованих коронавірусом в Україні становить 73 158 осіб, 1738 із них померли, 39 876 одужали.

Із 12 березня через поширення коронавірусної інфекції Кабінет Міністрів України ввів карантин у всій країні та заборонив українським компаніям експортувати засоби індивідуального захисту.

Проверьте

Рекомендації Антимонопольного комітету дали змогу зберегти справедливі умови для вантажовідправників – металурги

Антимонопольний комітет України рекомендував «Укрзалізниці» відмовитися від ниток графіка руху поїздів, і в такий спосіб …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *