29 марта, 2022 2:45

Викрали 2,5 мільйона гривень і пістолет: автомобіль Укрпошти підірвали на Полтавщині

На Полтавщині невідомі напали на автомобіль Укрпошти. Його підірвали, а зловмисникам вдалося викрасти 2,5 мільйони гривень. Також вони заволоділи пістолетом охоронця. Поліція назвала прикмети машини підозрюваних.

@media (max-width: 640px) { #mobileBrandingPlace { padding-bottom: 56.21%; z-index: 9; } }

Напад стався поблищу села Тишки Лубенського району, повідомили у поліції. Виклик правоохоронці отримали приблизно о 10:00.

Карта села Тишки, поблищу якого стався напад

Як стався напад?

Зловмисники підірвали автомобіль «Газель», який належить Укрпошті. Він доставляв кореспонденцію за маршрутом Лубни – Лохвиця, повідомили в компанії.

На фото з місця події видно, що вибух стався зсередини автомобіля.


Автомобіль Укрпошти підірвали та пограбували на Полтавщині / Нацполіція

Що викрали зловмисники?

Здобиччю нападників стали понад 2,5 мільйони гривень. Також до них потрапив і табельний пістолет охоронця. Нападники відібрали телефони в охоронців. Остаточна сума збитків з’ясовується.

А що з охоронцями?

Унаслідок розбійного нападу двоє осіб, що перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження. Працівники госпіталізовані в лікарні, їм оперативно надається медична допомога.

Що загрожує нападникам?

Наразі поліція здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особливо небезпечних злочинців. Їм інкримінують замах на вбивство та розбій. Санкція статей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10-ти до 15-ти років або довічне позбавлення волі.

Поліція назвала прикмети автівки підозрюваних

За останньою інформацією, підозрювані у розбійному нападі пересуваються на автомобілі «ВАЗ 2108» світло бежевого кольору.

Особлива прикмета ВАЗу – праве переднє крило чорного кольору. Останні дві цифри державного номерного знаку авто – ймовірно 59 (або 58), останні букви – СК,
– інформує поліція.

Правоохоронці також попереджають, що злочинці озброєні та небезпечні. Свідків просять дзвонити в поліцію і не намагатися самому затримати злочинців. 

 

Проверьте

Першу страту за 17 років у США відклали за кілька годин до виконання

У США 13 липня мала відбутися страта злочинця за вироком федерального рівня – вперше за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *