17 марта, 2022 9:31

Жах у Кагарлику – це помста "дяді Колі", бо жінка не захотіла "давати, коли він скаже": адвокат

Адвокат, який взявся представляти інтереси постраждалої від знущань поліцейських у Кагарлику жінки, розповів моторошні деталі злочину. Виявляється, її били та гвалтували 9 годин за те, що жінка раніше відмовила поліцейському в інтимі.

Адвокат Євгеній Мельниченко розповів у фейсбуці, що уклав договір про правовий захист із постраждалою від знущань і згвалтувань з боку поліцейських жінкою. Захищати він буде її безкоштовно.

«Будеш давати, коли я скажу»: деталі справи, про які розповів адвокат

Підозрюваних поліцейських затримали, але у справі є й інші фігуранти. Наприклад – сусід, який заманив жінку до відділку поліції та привіз її туди. Сусід зараз у розшуку – «в нього троє дітей, розлучений, 39 років». У відділку «дядя Коля» – начальник кримінального розшуку поліції Кагарлика – вже був п’яним. Він і раніше домагався потерпілу і говорив їй: «Будеш давати, коли я скажу». Жінку били та гвалтували з 19 години вечора до 4 ранку. Такою була помста «дяді Колі» за те, що дівчина не  захотіла мати із ним стосунків.

Вона плакала, просилася, втрачала свідомість. А її били, душили, гвалтували неодноразово у чотирьох кабінетах. При цьому поліцейські пили алкоголь, вживали наркотики, та примушували пити потерпілу,
– розповів Мельниченко.

Поліцейські в Кагарлику гвалтували жінку у відділку: що треба знати

25 травня до поліції звернулася 26-річна жінка. За її словами, вона постраждала від знущань з боку поліцейських. Виявилося, що 23 травня жінку викликали на допит в поліцію як свідка. Але допит перетворився у тортури: жінку закували у наручники, погрожували, стріляли з вогнепальної зброї над головою і ґвалтували. Вранці 25 травня за підозрою в зґвалтуванні двох поліцейських Кагарлицького відділу поліції Київщини затримали. Кого підозрюють у злочині: 35-літнього начальника сектору кримінальної поліції Миколу Кузіва та 29-річного оперуповноваженого Сергія Сулиму.  Чоловіків звільнили з правоохоронних органів, усе відділення Кагарлицької поліції розформували, його співробітників відправлять на переатестацію.

Проверьте

Першу страту за 17 років у США відклали за кілька годин до виконання

У США 13 липня мала відбутися страта злочинця за вироком федерального рівня – вперше за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *