17 марта, 2022 9:31

Загрожує довічне: чоловіка, який влаштував різанину в кафе Іршанська, затримали в Києві – фото

Поліція затримала у Києві чоловіка, який під час вуличного конфлікту убив одну людину і поранив ще вісьмох. Бійка з різаниною сталась 21 червня у Іршанську, що на Житомирщині.

@media (max-width: 640px) { #mobileBrandingPlace { padding-bottom: 56.21%; z-index: 9; } }

Чоловік переховувався у київській квартирі

40-річного жителя Іршанська затримали 2 липня в одному зі столичних мікрорайонів. Про це інформує пресслужба Нацполіції.

За нашою інформацією, чоловік переховувався в одній із орендованих квартир упродовж двох останніх діб. Його пересування були максимально обмежені і кожен вихід на вулицю супроводжувався конспіративними заходами,
– розповів начальник поліції Житомирської області Юрій Олійник.

Підозрюваний може потрапити за ґрати довічно

Наразі з затриманим працюють слідчі. За попередньою інформацією, підозрюваний спочатку переховувався у одному з дачних масивів, а вже потім рушив до Києва. Наразі йому оголошено підозру в умисному вбивстві та хуліганстві. Якщо чоловіка визнають винним, то він може потрапити за ґрати до 15 років або довічно.

Зазначимо, що це вже не вперше у затриманого неприємності з законом. Його вже притягували до відповідальності за нанесення важких тілесних ушкоджень та вимагання.


Підозрюваного оголосили у розшук / Фото Нацполіції


Поліція обшукала лісові масиви навколо Іршанська / Фото Нацполіції

Що відомо про різанину в Іршанську

21 червня у Іршанську між відпочивальниками у кафе спалахнув конфлікт. У результаті сварки, що переросла в різанину, 9 людей отримали ножові поранення. 28-річний місцевий житель помер. Підозрюваний у скоєному втік, його оголосили у розшук.

Проверьте

Першу страту за 17 років у США відклали за кілька годин до виконання

У США 13 липня мала відбутися страта злочинця за вироком федерального рівня – вперше за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *