17 марта, 2022 9:23

Ці люди приїхали заробляти нечесні гроші, – жителі Кагарлика про поліцію міста

Керівництво районного відділення поліції міста Кагарлика неодноразово демонструвало бездіяльність та безкарність. За останні 5 років змінилося 6 начальників поліції, ніхто з них не був місцевим.

Житель Кагарлика розповів, що більшість кримінальних проваджень у місті закрили, повідомляє ТСН.

Жоден з 6 начальників поліції не був місцевим.

Ці люди просто приїхали заробляти нечесні гроші, а не захищати нас,
– додав чоловік.

Анонімний співрозмовник розповів, що керівництво закрило низку кримінальних проваджень. За його словами, поліція не знайшла або не захотіла знайти злочинців.

Серед закритих справ:

напад на місцевого бізнесмена, який стався кілька років тому; резонансна справа про катування розжареною праскою у власному будинку.

Житель Кагарлика також розповів, що колишнє керівництво місцевої поліції вимагало від своїх підлеглих кошти на бензин. Тож ніхто не хотів працювати у відділку.

Більше того, місцеві жителі боялися звертатися до поліції, а через складну криміногенну ситуацію самі влаштовують чергування.

Зґвалтування жінки поліцейськими у Кагарлику: що відомо

Поліцейські у відділку закували 26-річну жінку у наручники, погрожували і стріляли з вогнепальної зброї над головою, а після цього зґвалтували. Поліцейськими виявились 35-літній начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів та 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима. Їх одразу звільнили, зараз триває слідство. Все відділення Кагарлицької поліції розформували, а всіх співробітників відправлять на переатестацію. 26 травня обом підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Чоловіки своєї провини не визнають.

Проверьте

Першу страту за 17 років у США відклали за кілька годин до виконання

У США 13 липня мала відбутися страта злочинця за вироком федерального рівня – вперше за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *