22 марта, 2022 4:40

Окупанти на Донбасі встановлюють заборонені протипіхотні міни

Командування російсько-окупаційних військ з 1 липня ц. р. активізувало на окупованих територіях роботи з удосконалення фортифікаційного обладнання передових позицій, у т. ч. шляхом встановлення додаткових ділянок мінно-вибухових загороджень, повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

При цьому, противником мінується місцевість у безпосередній близькості до сільськогосподарських угідь з використанням заборонених протипіхотних мін і саморобних вибухових пристроїв, що підвищує рівень небезпеки для цивільного населення.

Водночас збільшення окупантами інтенсивності інженерних робіт призводить до загибелі та поранень серед російських найманців. Так, під час ротації одного з підрозділів 9 окремого мотострілецького полку 1 АК військовослужбовець російських окупаційних військ підірвався на саморобному вибуховому пристрої, встановленому саперами цього ж полку.

Також, у ході проведення занять з інженерної підготовки з мінно-вибуховими засобами під керівництвом російського інструктора, загинув військовослужбовець 2 окремої мотострілецької бригади 2 АК окупантів.

Як повідомляла група «ІС», в ОРДЛО на російській міні підірвалась жінка.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *