17 марта, 2022 9:32

АГЕНТ “КАЗБЕК” ТА ЙОГО ЗЛОЧИНИ ПРОТИ УКРАЇНИ (Ч.3)

Російська Федерація

АГЕНТ “КАЗБЕК” ТА ЙОГО ЗЛОЧИНИ ПРОТИ УКРАЇНИ (Ч.3)

08.07.2020  22

З цього матеріалу ви дізнаєтесь, як зрадник Батьківщини А.Портнов на початку російської агресії проти України брав участь в інформаційних спецопераціях на користь Кремля. Звертаємо увагу: Портнов діяв свідомо і за погодженням з Кремлем.

Пригадаємо: кінець лютого 2014 року. Режимом Януковича в Україні створена дуже серйозна політична та економічна криза. Президент-зрадник разом з основною масою своїх міністрів і високопосадовців (включаючи А.Портнова), обікравши країну і кинувши її напризволяще, втікли на росію.

В умовах повного хаоса і некерованості, єдиним легітимним органом влади в Україні залишалася Верховна Рада, яка в стислий термін спромоглася взяти ситуацію під контроль.

Рада звернулася до міжнародної спільноти щодо надання Україні підтримки та допомоги від міжнародних органів і партнерів з питань покарання злочинної кліки Януковича.

Так, 25.02.2014 року Верховною Радою України було прийнято Заяву до Міжнародного кримінального суду про визнання Україною юрисдикції міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності вищими посадовими особами Держави, які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян під час мирних акцій протестів у період з 21 листопада 2013 року по 22 лютого 2014 року. А саме: Януковича, Пшонки, Захарченка та інших.

Проте, всі дії України Кремль намагався повністю дискредитувати або знівелювати, використовуючи для цього свою наявну агентуру в Україні та за кордоном і весь арсенал інформаційної зброї.

В дампі пошти Б. Рапопорта від 06.05.2014 року є лист Казбека Портнова наступного змісту:

“Ув. Б.Я., направляю для сведенья проект постановления парламента Украины о направлении в международный уголовный суд материалов по массовым убийствам в Одессе.
Думаю зарегистрировать у депутатов компартии Украины.
Проект симметричен и повторяет логику аналогичного проекта, направленного в этот суд новым парламентским большинством.
После регистрации сообщу подробности.
Использовать предлагаю в информационном пространстве.
С ув., А.”

Як видно зі змісту цього листа, Портнов свідомо, повністю розуміючи наслідки своїх дій, пропонує Кремлю чергову інформаційну спецоперацію проти України, а обіцянка подальшого інформування Б.Рапопорта про хід цієї спецоперації, підтверджує, що він повністю усвідомлює, що працює на країну-агресора, яка на той час вже захопила частину території України – Крим.

До листа Б. Рапопорту Портновим були долучені три додатки, зі змістом яких можна ознайомитися нижче.

PDЗавантажити

ZPЗавантажити

PZЗавантажити

Як засвідчує сам Портнов, він повністю скопіював в надісланих до Кремля проєктах текст Постанови від 25.02. 2014 року, прийнятої Верховною Радою України, але замість прізвищ Державних злочинців Януковича, Пшонки, Захарченка та інших, він вказав прізвища тих, хто очолив боротьбу проти російських загарбників.

Зверніть увагу на те, що Портнов планує цю інформаційну спецоперацію на користь Кремля за допомогою фракції компартії в Парламенті 7 скликання.

Через тиждень після ознайомлення Рапопорта з листом від Портнова, 13 травня 2014 року народний депутат 7 скликання від компартії України Антон Дорохов (ФБ), реєструє у Верховній Раді весь комплект документів, який 6 травня 2014 року Казбек погоджував з Кремлем.

За участь в інформаційних спецопераціях проти України колишній депутат Верховної ради України від компартії України А. Дорохов занесений до “Чистилища” сайту “Миротворець”.

Наведний факт є ще одним беззаперечним доказом свідомої підривної діяльності проти України Державного зрадника А. Портнова, із залученням своєї агентури серед депутатського корпусу України, під прямим керівництвом Кремля та на його користь.

Оригінальний лист А.Портнова Б.Рапопорту щодо проведення інформаційної спецоперації проти України із залученням комуністів:Завантажити

P.S.: Зверніть увагу, як ми і обіцяли, в цьому матеріалі немає жодного слова про чувака з хублом, який є чоловіком однієї жінки, яка не в змозі скласти іспит на суддю, бо не знає ст.62 Конституції України, і в якого близькі стосунки з Казбеком, за що той подарував йому шикарну квартиру в Харкові.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *