29 марта, 2022 6:35

Волонтер вказав на ймовірну причину масштабних пожеж на Луганщині. ВІДЕО

Як повідомляла група «ІС», в Національній поліції України назвали три основні версії виникнення масштабної пожежі на Луганщині. Серед них розглядають погодні умови, необережне поводження з вогнем та умисний підпал.

Скоріше за все, саме остання версія найбільш вірогідна, особливо після того як волонтер Роман Донік опублікував відео, на якому невідомі на автомобілі викошене поле нібито у Луганській області підпалюють навмисне.

На відеоролику, який знято з квадрокоптера видно, як по скошеному полі рухається автомобіль, а потім загорається стерня. Як відомо, таким методом деякі фермери аби зекономити готують поле до оранки після збору урожаю. Але від недавно, це робити заборонено.

Опубліковано Романом Доніком Середа, 8 липня 2020 р.

«Офіс Президента України і Служба безпеки України, розкажіть нам ще про випадкові спалахи через аномальну спеку в Луганській області. А ми послухаємо, посміємося. Як мінімум це наслідки діяльності мудрого народу на скошених полях. Але і замовлення підпалів з того боку не можна виключати», — написав він.

Опубліковано Романом Доніком Середа, 8 липня 2020 р.

Чи справді ця подія стала причиною масштабних пожеж на Луганщині, поки не зрозуміло. Правоохоронці мають встановити всі обставини та перевірити інформацію.

Як повідомляла група «ІС», командувач ОC повідомив, як вдалося узгодити з бойовиками «тишу» для гасіння пожеж на Луганщині.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *