29 марта, 2022 6:29

Військовослужбовці ООС допомагають гасити масштабну пожежу на Луганщині: подробиці та фото

Починаючи з 6 липня, коли розпочалася масштабна лісова пожежа на території Борівського та Охтирського лісництв біля села Осколонівка у Луганській області, військовослужбовці Об’єднаних сил долучилися до боротьби зі стихійним лихом. За допомогою підрозділів Збройних Сил України пожежу вже локалізовано. Сьогодні від Збройних Сил України для приборкування природної стихії задіяно 123 армійці та 22 одиниці техніки, інформує прес-центр ООС.

Повідомляється, що військова інженерна техніка продовжує ставити вогню загородження і площі горіння стають все меншими і меншими.

Бульдозери на артилерійському тягачі та інженерні машини розгородження відрізають шляхи розповсюдження вогню передусім на населені пункти.

Військовослужбовцями Об’єднаних сил цілодобово за допомогою БПЛА здійснюється аеро-розвідка лісу і ведеться спостереження за осередками загорянь. Вся зібрана інформація в он-лайн режимі передається пожежним командам для ефективнішої боротьби з вогнем.

Також з цивільним мешканцям працюють військові медики та інженерні підрозділи, які займаються підвозом питної води та допомагають місцевому населенню швидше відновити перекриті шляхи та зруйновані об’єкти.

У повідомленні підкреслюється, що особового складу для приборкання вогню вистачає і додаткових сил та засобів залучати не потрібно.

Нагадаємо, як повідомляла група «ІС», командувач ОC розповів, як вдалося узгодити з бойовиками «тишу» для гасіння пожеж.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *