22 марта, 2022 1:26

В ДПСУ попередили громадян про активізацію шахраїв на КПВВ Донбасу: що відомо

17 серпня пропуск громадян через лінію розмежування здійснюється в КПВВ «Станиця Луганська» та «Новотроїцьке». Залишається заблокованим з боку окупантів рух через контрольний пункт «Мар’їнка», повідомили у Держприкордонслужбі України.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до ТОТУ попрямували 175 осіб і 3 транспортних засоби, а до контрольованої території України – 28 осіб та 3 транспортні засоби. Пропуск громадян з ТОТУ представники російсько-окупаційних військ здійснюють повільно.

На цей же час у «Станиці Луганській» через лінію розмежування пройшли на контрольовану територію 947 чоловік, а 522 людини прослідували до тимчасово окупованої території України.

«Звертаємо особливу увагу на діяльність шахраїв у так званій «сірій зоні» перед КПВВ «Станиця Луганська». Щоб уникнути негативних наслідків, рекомендуємо звертатися по допомогу тільки до посадових осіб безпосередньо в КПВВ», — попередили прикордонники.

Як повідомляла група «ІС», Україна припиняє роботу КПВВ на адмінкордоні з Кримом.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *