23 марта, 2022 15:33

ЗСУ готові дати відсіч ворогу у разі порушення мирних домовленостей, — Міноборони

Повний і всеосяжний режим припинення вогню буде реалізовано лише за умови дотримання принципів угоди, що зафіксовано за участі представників ОБСЄ. На цьому наголосило Міністерство оборони України, заявляючи, що Збройні Сили України дотримуватимуться досягнутих політичних домовленостей, і діятимуть у відповідності до міжнародних миротворчих практик.

Водночас, заходи повного та всеосяжного припинення вогню не позбавляють військовослужбовців, у разі порушення домовленостей противником, діяти відповідно до норм міжнародного права та національного законодавства України у разі не лише наступальних, але й провокативних дій, проведення диверсійно-розвідувальних операцій та створення загрози життю і здоров’ю військовослужбовців, цивільного населення, пошкодження або знищення інфраструктури.

При цьому, Збройні Сили України готові дати належну відсіч противнику у разі порушення домовленостей, для чого Генеральним штабом створені відповідні додаткові резерви.

В ефективній реалізації домовленостей, що набирають чинності з 27 липня зацікавлені всі, хто бажає миру і територіальної цілісності нашої країни. Українські воїни є і будуть на передовій, де кується наша спільна перемога. Вони докладуть всіх зусиль для реалізації мирних планів політичного керівництва України, йдеться у повідомленні МО України.

Нагадаємо, підрозділи Об’єднаних сил почали підготовку до повного припинення вогню.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на акаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *