29 марта, 2022 3:36

Київське “Динамо” передало українським розвідникам квадрокоптер. ФОТО та ВІДЕО

Вже сьомий рік поспіль, від початку війни на сході України футбольний клуб київське “Динамо” допомагає українським воїнам, відгукуючись на звернення з фронту та піклується про поранених захисників. Керівництво клубу оперативно реагує та фінансує придбання необхідних речей і медикаментів для захисників України, а гравці та тренери киян неодноразово навідувалися до героїв, які проходять реабілітацію у Київському військовому шпиталі, інформує офіційний сайт клубу.

До клубу звернувся воїн із 131 окремого розвідувального батальйону ЗС України з проханням допомогти придбати квадрокоптер.

Представники “Динамо” одразу зв’язалися з розвідниками та обговорили необхідні деталі.

Як тільки квадрокоптер було придбано, а воїни батальйону змогли приїхати в Київ, вони були запрошені до клубного офісу на стадіоні “Динамо” для передачі техніки.

Хлопці скористалися можливістю, щоб покласти квіти до пам’ятника Валерію Лобановському та завітати до стадіону “Динамо”, де від імені президента клубу, усієї команди, тренерського штабу та вболівальників “біло-синіх” президент фан-клубу “Динамо” Київ Сергій Михайленко передав квадрокоптер розвідникам.

Окрім того, розвідники отримали сувеніри від фан-клубу “Динамо”, пройшовши посвяту у почесні вболівальники команди.

Прапор клубу, на знак взаємної поваги та подяки, воїни пообіцяли розмістити на своїй позиції у зоні проведення ООС.

Своєю чергою, прапор 131 орб залишиться у фан-клубі “Динамо” та чекатиме на повернення хлопців додому цілими та неушкодженими, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як інформувала група ІС, півзахисник і капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук разом із президентом фан-клубу команди Сергієм Михайленком передали допомогу українським військовим у столичний «Головний військовий клінічний госпіталь».

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *