16 марта, 2022 1:39

Київ припиняє рух громадського транспорту

Кличко підтвердив, що громадський транспорт перевозитиме тільки тих, хто у кого є спеціальний пропуск

Київ з неділі, 22 березня, зупиняє пасажирські перевезення. Про це в коментарі до своєї публікації на Facebook написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

«Київ припиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб аптек і продмагів. З неділі», — зазначив міністр.

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив, що громадський транспорт перевозитиме тільки тих, хто у кого є спеціальний пропуск.

Для них будуть створені спеціальні маршрути.

Список тих, хто отримає спеціальну перепустку: медпрацівники, правоохоронці, рятувальники, працівники сфери ЖКГ, працівники продуктових магазинів, аптек, і стратегічних підприємств.

Особистий транспорт може їздити по місту без проблем.

Аваков анонсував посилення обмежувальних заходів через Covid-19. Міністр зазначив, що «потрібно виграти час, щоб нині не захворіло якомога більше українців».

Також голова МВС вважає за доцільне думати про збитки і компенсації вже після спаду епідемії коронавірусу. 

Новини за темою: В анексованому Криму через коронавірус «Артек» скасував квітневу зміну

Нагадаємо, станом на 10:00 21 березня в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *