15 марта, 2022 15:00

Мертве немовля виявили біля смітника під Києвом

Під Києвом у містечку Березань поряд зі сміттєзвалищем виявили тіло новонародженої дитини. Інцидент трапився на вулиці Некрасова приблизно об 11:00 9 березня. На моторошну знахідку натрапила місцева жителька.

Ресурс «Інформатор» з посиланням на поліцію Березані пише, що з перших ознак, малюк народився протягом останньої доби.

За фактом події правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Крім того, горе-мати вони оголосили у розшук.

Співробітники поліції просять допомоги в пошуках жінки. Зокрема, вони просять їм надати інформацію про:

жінок, які наприкінці лютого – на початку березня перебували на 8 – 9 місяці вагітності; вагітних жінок, які говорили про те, що їхня дитина є небажаною; жінок на останніх термінах вагітності, які кілька днів не виходять із дому на вулицю.

Якщо у вас є такі відомості, припущення або підозри щодо жінки, яка може бути причетною до того, що трапилося, повідомте за номерами чергової частини поліції Березані: (045) 76-629-30, (093) 857-83-23, ( 067) 332-86-82,
– зазначають у поліції.
 

До слова, наприкінці січня в Олешках на Херсонщині 17-річна студентка загорнула свою новонароджену дитину в поліетиленовий пакет і сховала до шафи в гуртожитку. У підсумку дитина померла від розриву печінки.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *