29 марта, 2022 4:06

На Одещині пройшли масштабні антитерористичні навчання. ФОТО

У п’ятницю, 7 серпня, в Білгород-Дністровському районі в Одеській області завершилися міжвідомчі тактико-спеціальні навчання із захисту об’єктів від посягань терористичного характеру. У тренуваннях взяли участь прикордонники, підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, представники місцевих органів державної влади і місцевого самоврядування, інформує прес-служба ДПСУ.

Спільне практичне тренування тривало протягом тижня під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Одеській області та максимально було наближене до реальних умов.

Учасники навчань виконали комплекс заходів із пошуку та протидії умовним диверсійним групам і захисту потенційно небезпечного об’єкту.

Злагодженими та скоординованими зусиллями учасники тренувань досягнули поставлену мету.

Координаційна група проаналізувала кожен етап навчань і відзначила високий рівень міжвідомчої взаємодії підрозділів у виконанні завдань за призначенням.

Нагадаємо, як інформувала група ІС, наприкінці минулого місяця на Прикарпатті проводили антитерористичні навчання.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *