29 марта, 2022 4:07

На Рівненському полігоні проходять інтенсивні тренування артилеристів. ФОТО

Військовослужбовці-артилеристи на полігоні у Рівненскій області вдосконалюють теоретичні та практичні навички за своїми напрямками. Про це повідомляє прес-служба 44-ї окремої артилерійської бригади, зазначаючи, що подібні заходи проводяться з метою відпрацювання дій артилеристів в обороні, підвищення виучки та злагодження дій особового складу.

Одним з пріоритетних напрямків тренувань є підвищення майстерності і злагодженості артилерійських батарей, дивізіонів, впровадження сучасних методів ведення бойових дій.

Постійні вишколи в умовах наближених до бойових допомагають українським воїнам не втрачати навичок та завжди бути готовими до відбиття атаки ворога, зазначають у прес-службі.

Як повідомляла група ІС, на одному з полігонів у районі проведення операції Об’єднаних Сил відбувся конкурс на кращий артилерійський розрахунок.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на акаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *