16 марта, 2022 2:09

Пограбування століття: у Чилі зловмисники викрали з аеропорту 15 мільйонів доларів

Група озброєних людей напала на броньований автомобіль в аеропорту Сантьяго. Зловмисники вкрали приблизно 15 мільйонів доларів. Злочин вже нарекли «пограбуванням століття».

Викрадення такої великої суми грошей стало одним із найбільших схожих злочинів в історії країни. Про це повідомляє Rappler.

Від семи до десяти людей проникли в термінал на двох автомобілях компанії з доставки товарів. Потім напали на броньований автомобіль з валютою. Транспорт віз гроші, які щойно доставили на територію країни на одному з літаків. Зловмисники пригрозили охоронцям зброєю, а тоді зникли з грошима.

Чилійські правоохоронці вважають, що грабіжники наперед знали про заплановану доставку грошей.

За підрахунками поліцейських, зловмисники вкрали 14 мільйонів доларів та 1 мільйон євро. Крім того, у результаті інциденту постраждали двоє охоронців.

Що відомо про схожі інциденти у Сантьяго

Це вже друге пограбування в аеропорту Сантьяго за останні кілька років. У 2014 році озброєні зловмисники викрала з фургона приблизно близько 10 мільйонів доларів. У 2017 році ще інші грабіжники викрали з офісу транспортної компанії поблизу Сантьяго 19 мільйонів доларів.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *