17 марта, 2022 10:13

У ФРН виходець з Іраку таранив автомобілі на трасі: слідчі підозрюють ісламістський мотив

Німецькі правоохоронні органи розслідують інцидент за участі вихідця з Іраку, який спровокував кілька ДТП у Берліні, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Spiegel.

На трасі А100 сталося щонайменше три серйозні дорожньо-транспортні пригоди. За даними пожежної команди, постраждали шестеро людей, троє з них — серйозно. Всі постраждалі наразі в лікарнях.

Автострада в результаті інциденту була повністю закрита в обох напрямках. Утворилися довгі затори, і водії повідомляли про час очікування в кілька годин.

Початкові висновки правоохоронців вказують на те, що причиною нещасних випадків був 30-річний іракець. За даними очевидців, чоловік навмисне протаранив автомобіль, мотоцикл і скутер. Потім він зупинив машину і поставив на дорозі контейнер для боєприпасів. У поліції вказали, що в контейнері знаходився «небезпечний предмет».

Правоохоронці кажуть, що  на даній стадії розслідування не можна виключати політичної або релігійної мотивації злочину.

«За наявними даними, це був напад з ісламістськими мотивами», — сказав представник прокуратури. Водночас слідчі припускають наявність психічних проблем у винуватця ДТП.

Підозрюваний наразі перебуває під вартою в поліції.

Як повідомляла група «ІС», ісламістські угруповання активно вербують французьких військовослужбовців.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *