16 марта, 2022 1:47

У Харківській області оголосили надзвичайну ситуацію

Розгядатиметься питання щодо можливості повного припинення громадських перевезень у регіоні

У Харківській області у суботу, 21 березня, оголосили надзвичайну ситуацію у зв’язку з пандемією Covid-19. Відповідне рішення ухвалила комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляється на сайті Харківської обласної державної адміністрації.

На початку засідання голова ОДА Олексій Кучер зазначив, що напередодні в харків’янки було підтверджено Covid-19.

Новини за темою: У Київській області продавали несертифіковані тести на коронавірус

«Вона перебуває в Київській області, але зараз ще не встановлено коло осіб, з якими вона спілкувалась, чи були серед них харків’яни. Ми зараз цим займаємось, але не можемо втрачати час. З урахуванням цього і того, що в цілому ситуація ускладнюється, вважаємо за необхідне ввести відсьогодні надзвичайну ситуацію в регіоні», – повідомив Кучер.

У зв’язку з ухваленням такого рішення управління розвитку транспортної інфраструктури Харківської ОДА отримало доручення проаналізувати питання щодо можливості повного припинення громадських перевезень в області та розробити порядок дій у такому разі.

Новини за темою: 80% з тих, хто буде уражений коронавірусною хворобою, перенесуть її в легкій формі, — МОЗ

Голова ОДА Кучер запевнив, що об’єкти критичної інфраструктури працюватимуть у звичному режимі, питання підвезення працівників цих підприємств буде вирішено.

Нагадаємо, станом на 10:00 21 березня в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *