29 марта, 2022 5:38

У штабі ООС повідомили, скільки бойовиків загинуло за час перемир’я на Донбасі

Засобами оптико-електронної розвідки було зафіксовано, що з 1 по 26 липня ворог обстрілював українські позиції поблизу таких населених пунктів: Широкине, Попасна, Авдіївка, Піски, Доломітне, Пищевик, Водяне, Павлопіль, Луганське, Старогнатівка, Оріхове, Талаківка, Жованка, Мар’їнка, Новоолександрівка. Від початку повного і всеосяжного режиму припинення вогню ці обстріли припинилися, інформує прес-центр ООС з посиланням на дані розвідки.

Зараз противник вдався до провокацій і робить одиночні постріли зі стрілецької зброї та гранатометів щоб спровокувати наших захисників відкрити вогонь у відповідь, зафіксувати цей факт, а потім використати у своїх злочинних цілях. Українські захисники на провокації не піддаються.

За кожне втрачене життя українського воїна окупанти несуть заслужене покарання, наголошують у штабі ООС. Тільки у період з 1 по 26 липня ворог поніс безповоротні втрати, які склали 61 особу (46 з яких бойові) і 54 поранених та травмованих (40 з яких бойові). Окрім цього наші воїни знищили 12 одиниць ворожого озброєння та військової техніки.

З настанням повного і всеосяжного режиму припинення вогню ворог поніс втрати померлими – 3 особи і травмованими – 4. Це сталося внаслідок необережного поводження зі зброєю, вживання алкоголю та наркотичних речовин, спроб самогубства тощо.

Командування Об’єднаних сил наголошує, що у разі загрози життю та здоров’ю наших воїнів, при спробах захоплення територій з боку збройних формувань Російської Федерації, військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати відповідь.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на аккаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу.

Проверьте

Добровольцы в России отказываются ехать на войну с Украиной

Не секрет, что Москва активно использует «добровольцев», чтобы решать свои военные проблемы. Например, их были …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *