16 марта, 2022 2:16

Ще одного підозрюваного у викраденні майданівців Вербицького та Луценка затримало ДБР

Державне бюро розслідувань затримало вже другого підозрюваного в участі в організації, яка під час Революції Гідності викрала Юрія Вербицького та Ігоря Луценка. Наразі вирішується питання про обрання щодо затриманого запобіжного заходу.

Ще 27 лютого чоловікові повідомили про підозру, але він не з’явився на виклик, повідомили у Державному бюро розслідувань.

Підозрюваним є мешканець Білої Церкви Київської області. Слідство встановило, що він був членом злочинного угруповання тітушок, які викрали активістів Вербицького та Ігоря Луценка Луценка.

Чоловіка підозрюють в участі у злочинній групі, а також у викраденні людини. За такі злочини йому загрожує від 5 до 12 років за ґратами.

Правоохоронці 10 березня затримали ще одного підозрюваного у цій справі – Сергія Мисливого. 

Що відомо про викрадення і загибель Вербицького?Група з 9 тітушок викрала Юрія Вербицького та Ігоря Луценка 21 січня 2014 року з лікарні. Їх обох катували та вивезли на теплотрасу. Луценку вдалося вижити, але Вербицький від отриманих травм помер.

Юрій Вербицький – сейсмолог, кандидат наук і активіст Революції Гідності. Посмертно він нагороджений званням Героя України.

Проверьте

На Луганщині судитимуть «екс-заступницю міністра промисловості ЛНР»

Луганська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої злочинної групи за …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *