14 марта, 2022 4:19

Пласідо Домінго захворів на коронавірус

Я прошу всіх бути надзвичайно обережними, дотримуйтесь основних вказівок, часто мийте руки, тримайтеся на відстані від інших, роблячи все можливе, щоб вірус не поширювався і, будь ласка, залишайтеся вдома, якщо є змога – маестро Фото: facebook.com/PlacidoDomingo

Ми з моєю родиною всі перебуватимемо у самоізоляції до того часу, поки це вважатиметься необхідним – Домінго

Оперний співак Пласідо Домінго захворів на коронавірус.

Про це він написав у Facebook.

«Я вважаю своїм моральним обов’язком повідомити вам, що отримав позитивний результат тесту на вірус Covid-19. Ми з моєю родиною всі перебуватимемо у самоізоляції до того часу, поки це вважатиметься необхідним. У мене спостерігалися симптоми лихоманки та кашлю, тому я вирішив здати аналіз, і результат виявився позитивним. Я прошу всіх бути надзвичайно обережними, дотримуйтесь основних вказівок, часто мийте руки, тримайтеся на відстані від інших, роблячи все можливе, щоб вірус не поширювався і, будь ласка, залишайтеся вдома, якщо є змога», – йдеться у дописі маестро.

Як повідомлялося, кількість підтверджених випадків коронавірусу у світі станом на 22 березня перевищила 307 тис. осіб. Зафіксовано 13 699 летальних випадків, 96 006 випадків одужання пацієнтів.

Нагадаємо, до боротьби проти коронавірусу підключилися модні світові бренди.

Як повідомлялося, відома українська дизайнерка запустила виробництво комбінезонів для медиків.

Проверьте

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз?

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз? В Раде наступил финальный этап подготовки к дерибану …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *