15 марта, 2022 10:34

Часник і коронавірус. Дієтолог пояснила, як правильно харчуватися в ізоляції

Часник входить до п’яти простих продуктів для боротьби з найпоширенішими захворюваннями

Лікарка радить їсти часник, бо він містить селен, що стимулює активність клітин знаходити та деактивувати «непрошених гостей»

Лікарка-дієтолог Оксана Скиталінська переконує, що для захисту від коронавірусу, крім неухильного дотримання карантину, варто ще й зміцнювати імунітет. Про це лікар розповіла в інтерв’ю «Главкому»

За словами Скиталінської, правильне харчування допоможе посилити захисні функції організму.

Зокрема, лікарка радить їсти часник, бо він містить селен, що  стимулює фагоцитарну активність клітин знаходити та деактивувати «непрошених гостей».

Нагадаємо, часник входить до п‘яти простих продуктів для боротьби з найпоширенішими захворюваннями.

Як повідомлялося, коронавірус може призвести до дефіциту часнику в Україні.

Звичайно, крім поїдання часнику та інших корисних для зміцнення організму продуктів, не варто забувати про правильне носіння маски та окулярів, рукавичок, частого миття рук та використання дезинфікуючих засобів.

До відома, в Україні станом на ранок 22 березня в Україні офіційно підтверджені 47 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (4), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (2), Львівській (1), Тернопільській (1) областях і в Києві (9).

Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій.

Проверьте

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз?

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз? В Раде наступил финальный этап подготовки к дерибану …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *