13 марта, 2022 14:59

Доба в ООС: 10 ворожих обстрілів, один військовий поранений

Протягом минулої доби, 21 березня, збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Зазначається, що противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» було зафіксовано п’ять обстрілів, а саме: двічі в районі населеного пункту Мар’їнка — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Красногорівки — зі станкового протитанкового гранатомета — 6 пострілів; поруч з Новотроїцьким — з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Водяного — з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

П’ять обстрілів було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», а саме: двічі поблизу Новотошківського — з 82-мм мінометів — 8 мін; поруч з Новгородським — з мінометів калібру 120 мм -15 мін; неподалік Попасної — зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів; в районі населеного пункту Новолуганське — з міномета калібру 82 мм — 3 міни, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Такі злочинні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об’єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь», — йдеться в повідомленні.

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *