17 марта, 2022 13:17

“Жити в цій країні і не знати мову – це є неповагою до українців”: афроамериканець Джуда з Коломиї звернувся до українців

“Жити в цій країні і не знати мову – це є неповагою до українців”: афроамериканець Джуда з Коломиї звернувся до українців

Афроамериканець Джуда став зіркою мережі після того, як почав записувати блоги українською мовою. Тепер хлопець розповів, як потрапив до України.

Чоловік зазначив, що народився у США біля Флориди і згодом з батьками переїхав до Мічигана.

У школі він добре знав матиматику і фізику, тож подумував, щоб стати інженером. Втім, у глибині душі завжди хотів бути лікарем. Навчання на медичному факультеті у США дуже дороге, тож хлопець вагався, що йому робити. Але якось тітка розповіла йому, що навчалася в Україні. Тут їй сподобалася і країна, і місто – Івано-Франківськ, і люди. Відтак хлопець вирушив втілювати свою мрію сюди.

Поселившись у Івано-Франківську Джуда почав вчити українську мову, адже вважає, що жити в країні й не знати її державної мови – це неповага до народу. Афроамериканець підкреслює, що не розуміє українців, які не пишаються своєю національністю й не люблять своєї країни.

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *