30 марта, 2022 18:12

Переможець Євробачення Олександр Рибак зізнався в багаторічній залежності

Переможець Євробачення Олександр Рибак зізнався в багаторічній залежності

Переможець Євробачення 2009 норвезький співак і скрипаль білоруського походження Олександр Рибак зізнався в багаторічній залежності.

На своїй сторінці в Instagram 34-річний артист опублікував відвертий пост, в якому зізнався, що має залежність від антидепресантів і снодійних препаратів.

Рибак повідомив, що страждає від залежності вже 11 років і в січні цього року прийняв рішення пройти реабілітацію. За його словами, залежність практично зруйнувала його життя.

«У мене була таємниця. 11 років я був залежний від снодійного і антидепресантів. Спочатку все було добре, але в підсумку моє життя мало не зруйнувалося. У січні цього року я почав курс реабілітації (за допомогою моїх лікарів) і поступово приходжу в порядок. В останні роки залежність від таблеток зробила мене слабким і наляканим. Це торкнулося не тільки мого мозку, але і відобразилося на м’язах, шлунку і загальному стані організму.

Ця залежність псувала мої стосунки з людьми, але найголовніше, вона майже знищила мою волю до життя. Я знаю, що є багато людей, які борються з подібним, тому протягом наступних тижнів я поділюся з вами своїм досвідом, і я буду радий, якщо комусь він допоможе», — написав він.

Читайте также: “Майд*нуті прид*рки, ви іді*ти бандерівські в тому Львові!”: Відомий піаніст накинувся на скрипаля Олександра Божика і його дружину

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *