15 марта, 2022 15:04

Поклонській порадили випити воду з Дніпра у Чорному морі

Поклонській порадили випити воду з Дніпра у Чорному морі

Колишня «прокурорка» анексованого Криму, депутатка нелегітимної Держдуми РФ Наталія Поклонська, яка заявляє про те, що Україна зобов’язана відновити подачу на півострів дніпровської води, може знайти воду з Дніпра у Чорному морі.

Таку заяву в ефірі ObozTV зробив експостійний представник президента України в АР Крим Борис Бабін. «Дніпро – величезна річка, яка тече через 3 країни і потім впадає в Чорне море. Якщо пані Поклонська хоче дніпровської води, то вона може пити її прямо в Чорному морі. Піти на пляж, і, як-то кажуть, насолоджуватися», – зауважив він.

Дипломат назвав «абсолютно фейковими» тези Поклонської на тему подачі води до Криму. Зокрема, про те, що неподання води нібито порушує права корінних народів півострова, про що «експрокурорка» написала у зверненні до ООН. «Можна подумати, що ООН не пам’ятає про заборону Меджлісу, не пам’ятає про переслідування кримських татар», – сказав Бабін.

Він також підловив Поклонську на маніпулюванні історичними фактами. «Поклонська стверджувала, що канал будували за часів, коли Крим був російським. Але, вибачте, канал почали будувати в 1956 році, а Крим возз’єднався з Україною в 1954 році. У них що, Google там немає, врешті-решт?» – обурився дипломат.

«Усі вимоги пані Поклонської не існують у реальності – вони існують в паралельному вимірі», – підсумував він.

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *