15 марта, 2022 23:16

Профайл організатора вбивства Аміни Окуєвої з’явився в розшуковій базі МВС

Профайл організатора вбивства Аміни Окуєвої з’явився в розшуковій базі МВС

Уродженця чеченського села Мескер-Юрт Шалинського району, громадянина Російської Федерації Салаха Хумаідова оголошено в розшук за підозрою в організації замаху на подружжя Адама Осмаєва та Аміни Окуєвої восени 2017 року, внаслідок якого жінка загинула, а її чоловік отримав вогнепальне поранення.

Відповідний профайл Хумаідова обліковується в переліку осіб, які переховуються від органів української влади.

Згідно із ним, датою зникнення чеченця правоохоронці вважають 18 травня 2020 року. Саме цього дня Салаху Данілбековичу було складено підозру в скоєнні злочину (за ч.2 п.6, 11, 12 ч.2 ст.115 КК України), яку надалі було скеровано до посольства РФ у Києві.

Як вже зазначалося на сторінках Dетектив-Info, замах на Осмаєва та Окуєву було здійснено 30 жовтня 2017 року неподалік селища Глеваха Київської області. Кілер вичікував на подружжя в засідці біля залізничного переїзду, та випустив чергу з автомата Samopal vzor 58, який надалі «скинув» у лісосмузі.

Читайте также: Російський злодій в законі з верхівки «Братського кола» «Вадік Білий» зазбирався в Україну

(Аміна Окуєва та Адам Осмаєв)

На початку 2020 року за підозрою у причетності до цього злочину було затримано та поміщено під варту громадян України Ігоря Редькіна та Андрія Кравченка. Що стосується Хумаідова, то згідно версії слідства саме він підшукав на території нашої держави кілерів.

 

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *