31 марта, 2022 1:07

Узбецького терориста, який захопив банківське відділення в Києві, намагалися виховати в дусі дотримання законів України

Узбецького терориста, який захопив банківське відділення в Києві, намагалися виховати в дусі дотримання законів України

32-річного уродженця узбецького Самарканду Сухроба Карімова, який у понеділок, 3 серпня 2020 року в Києві захопив банківське відділення «Універсал Банку» в БЦ «Леонардо» та утримував в заручниках начальника відділення установи, вимагаючи надати йомі можливості вийти в прямий ефір зі зверненням, пвітора роки тому притягали до адміністративної відповідальності за скоєне ДТП в українській столиці.

Згідно з матеріалами його справи, ввечері 3 березня 2019 року Карімов, перебуваючи за кермом автівки «ЗАЗ Віда» незграбно припаркував «залізного коня» на підйомі по вулиці Паторжинського. Машина узбека зрушила місця та вдарила іншу автівку, в результаті чого транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

Справу про адміністративне правопорушення з боку Карімова, що повністю визнавав свою провину та порушення п.15.7 правил дорожнього руху, випало розгладяти судді Шевченківського райсуду Ірині Макаренко.

Служитель Феміди тоді проголосила, що з метою виховання Сухроба Рахматовича «в дусі додержання законів України, поваги до правил співжиття, з метою запобігання вчиненню нових правопорушень» вона застосовую до чоловіка виключно штраф, але не позбавляє його права креування транспортним засобом. За порушення ПДД, що спричинило пошкодження транспортних засобів (ст. 124 КУпАП) з Карімова було стягнуто 340 грн. штрафу та 384,2 грн. судового збору.

Читайте также: Захват банка в центре Киева: в сети обсуждают «странность» с заложницами

3 серпня 2020 року Сухроб Карімов прийшов до банківського відділення «Універсал Банку» в Києві та захопив відділення, заявивши — у нього в рюкзаку знаходиться бомба. Він вимагав, щоб йому була надана можливість вийти в прямий ефір. Окрім ЗМІ також повідомляли, що додатковою вимогою уродженець Самарканду виставив надання йому 40 тис. грн.

Близько 15 години заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про затримання Карімова.

«Терориста захоплено живцем. Вибуху не відбулося, на місці працюють вибухотехніки. Далі суд та тривале тюремне ув’язнення», — резюмував Геращенко.

   

Проверьте

Президент Зеленский заявил, что шахтеры получили зарплату за октябрь и ноябрь

Долги по зарплатам шахтерам за октябрь-ноябрь уже перечислены на шахты. Об этом заявил президент Владимир …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *