14 марта, 2022 17:17

Більше двох не збиратися: Німеччина запровадила жорсткий карантин

Порушення обмежень щодо контактів будуть контролюватися адміністративними органами і поліцією

Нові правила будуть діяти впродовж найближчих двох тижнів

У Німеччині посилили запроваджений через коронавірус карантин та заборонили збиратися більше, ніж двом особам разом.

Про це повідомляє DW.

За угодою, досягнутою під час телефонної конференції канцлера Німеччини Ангели Меркель та керівників федеральних земель, в найближчі два тижні жителям країни заборонено збиратися більше двох осіб разом. Виняток зроблять для членів сім’ї, а також людей, що живуть єдиним домашнім господарством.

Контакти з іншими людьми необхідно обмежити до мінімуму. Для цього, зокрема, дотримуватися дистанції не менше 1,5 м від найближчого людини в громадських місцях.

Усі гастрономічні підприємства повинні бути закриті. Аналогічне стосується послуг в області особистої гігієни, в тому числі перукарень та косметичних студій.

Але, згідно з угодою, як і раніше дозволяються поїздки на роботу або для допомоги іншим людям. Індивідуальні заняття спортом і фізичні вправи на свіжому повітрі будуть як і раніше можливі.

Порушення обмежень щодо контактів будуть контролюватися адміністративними органами і поліцією. За словами прем’єра Північного Рейну-Вестфалії Арміна Лашета, порушення будуть каратися штрафами до 25 тис. євро.

Нові правила будуть діяти впродовж найближчих двох тижнів.

Як повідомлялося, кількість підтверджених випадків коронавірусу у світі станом на 22 березня перевищила 307 тис. осіб. Зафіксовано 13 699 летальних випадків, 96 006 випадків одужання пацієнтів.

Нагадаємо, науковці пояснили аномально низьку смертність від коронавірусу в Німеччині.

Проверьте

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз?

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз? В Раде наступил финальный этап подготовки к дерибану …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *