14 марта, 2022 15:13

Переповнений трупами італійський крематорій показали на відео

Скріншот з відео

Крематорій переповнений трунами. Щодня в установу в середньому доставляють 25 трун з усією центральній і північній Італії – директор крематорію

Російське Відеоагентство побувало в крематорії італійського міста П’яченца, який не справляється з напливом трупів що надходять. Відео з крематорію показала в своєму Telegram-каналі російський пропагандист Симоньян.

«Ось така страшна картинка від нашого відеоагентства з італійської П’яченци. У крематорії не справляються з кількістю трупів», – підписала ролик пропагандистка.

За словами директора установи, крематорій переповнений трунами. Щодня в установу в середньому доставляють 25 трун з усією центральній і північній Італії, однак крематорій здатний прийняти тільки 12. В даний час в установі не вистачає місця, щоб вмістити всі труни. Під тимчасове сховище довелося пристосувати зал для прощань.

За його словами, подібна ситуація спостерігається і в місті Бергамо, яке розташовано неподалік від Мілану. «У них більше немає місця для тимчасового зберігання трун», – пояснив він.

Проверьте

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз?

Рынок земли в Украине: чернозем на вывоз? В Раде наступил финальный этап подготовки к дерибану …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *